Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівська громада» (код ЄДРПОУ: 04375642) був реорганізований і увійшов до складу Степівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
МИХАЙЛІВСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОЧАТОК ЛІТА 2020

Дата: 01.06.2020 10:53
Кількість переглядів: 3781

 Самий екстремальний і мальовничий період часу. Як правило, календарне літо трапляється рівно через дев’ять місяців після 31 серпня і завжди наштовхує на одні і ті ж самі думки: Як провести літо? Де його провести? З ким?

  Природа, як людина, буквально виношує кожен раз свій, абсолютно унікальний період. І приходить літо. Воно очікуване, проте приходить кожен раз по-різному.

 Астрономічне літо, наприклад, це проміжок часу між літнім сонцестоянням і осіннім рівноденням. У нашої Північної півкулі воно триває приблизно 93 з половиною доби. Південна півкуля трохи відстає, і цей період триває на 4 дні менше. За цей час потрібно встигнути так багато!

 Для прекрасної статі початок сезону літа, це зачастую скінчення стомлюючої естафети щодо форматування своєї фігури для літніх нарядів і купальників. Не варто забувати, що перший купальний костюм був створений для жінок десь на початку 19 століття. До цього моменту мало хто замислювався над цим.

  Найпопулярніше заняття влітку - відпочинок. Далеко не у всіх вдається відпочити саме влітку, до того ж деякі люди цілком обґрунтовано вважають за краще інші пори року для відпочинку. Літо самий простий і зрозумілий період часу, дозволяє наблизиться до найбільш природнього середовища існування для людини, відчути повноту життя і нехай вимушена робота не буде цьому на заваді.

Вітаємо з початком літа!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування: У якому населеному пункті Ви проживаєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано